Herfststukjes met mos? Maak ze zelf!

4 november 2020 Uit Door MosBizblogger
Herfststukjes met mos? Maak ze zelf!

De dagen worden korter en buiten wordt het alsmaar killer en guurder. Dit is de tijd van het jaar dat we weer naar binnen gaan en het daar gezellig gaan maken. Tijd voor leuke herfststukjes en andere herfstdecoratie dus. En dat kan prima met mos!

Basismateriaal

Mos is altijd al een prima basis voor elke decoratie. Vaak wordt het als opvulling gebruikt. Maar heb je er wel eens aan gedacht om verschillende mossoorten met elkaar te combineren? Of verschillende kleuren mos? Dat geeft al een heel bijzonder effect.

Heel veel kleuren mos

Mos is er in meerdere kleuren; van natuurlijk vele tinten groen tot herfstachtige kleuren als rood, oranje, geel en bruin. Kies voor een nuance in een andere tint of neem een herfstkleur als basis. Alles kan, maar bijzonder wordt het wel!

Herfstdecoratie

Herfstdecoratie zoals kastanjes, pompoenen (groot of klein) of grote bladeren maken een herfststukje met mos natuurlijk helemaal af. Kijk eens wat je nu zelf buiten vindt of haal wat leuke herfstdecoratie bij een winkel bij jou in de buurt. Leef je uit en maak het zo ingetogen of uitbundig als jij wil!

Instant natuurlijke look

Mos is altijd al perfect als decoratiemateriaal. Het werkt heel makkelijk, heeft geen onderhoud nodig en geeft een instant natuurlijke look. Wil je zelf eens een natuurlijk decoratie-element maken voor in jouw huis of op de zaak? Je kunt bij ons het mos ook los kopen om het daarna helemaal naar jouw wens te verwerken!

Los mos, te koop bij MosBiz

Benieuwd naar los mos om zelf mee aan de slag te gaan? Check het assortiment los mos dan hier op onze site. Zit er wat voor je bij? Bestel het dan nu en we zorgen dat het snel bij je bezorgd wordt. En heb je een mooi herfststuk gemaakt? Deel het dan met ons via de socials, we zijn heel benieuwd!